Werken bij Secure Nederland

Werken aan en in
veiligheid

Bij Secure Nederland zoeken wij continue naar de beste beveiligers die affiniteit hebben met de zorg

Secure Nederland zoekt continue naar de beste beveiligers die de zorg een warm hart toedragen. Wij bieden jou de mogelijkheid om je kennis uit te breiden door jou interne cursussen te laten volgen, welke je uiteraard kunt meenemen in jouw carrière. 

GEZOCHT: 

Gediplomeerde Beveiligers (m/v)

Als Beveiliger van Secure Nederland ben jij niet alleen hét visitekaartje, maar jij bent degene wat de zorg zo hard nodig heeft. Je bent in het bezit van een beveiligingsdiploma en je hebt minimaal één jaar ervaring als Beveiliger. Je bent de rust zelve, maar weet te handelen als het erop aan komt.

Secure Nederland heeft klanten door heel Nederland, locatie is dus niet van belang. Vervoerskosten zullen worden gedekt en bij een langere samenwerking stellen wij een bedrijfsauto ter beschikking. 

Wij bieden jou de volgende interne cursussen, waarvoor je een diploma ontvangt;

  • Methodisch werken in de (spoed)zorg
  • Communicatietraining
  • Agressietraining
  • Omgaan met Diversiteit Training
  • Reanimatie Training

Junior Beveiligers (m/v)

Als Junior Beveiliger van Secure Nederland volg je de opleiding tot Beveiliger (niveau 2). Je wilt graag ervaring opdoen binnen jouw vakgebied. Wij bieden jouw de kans om bij verschillende opdrachtgevers als Junior Beveiliger aan de slag te gaan. 

———-

Stuur een e-mail naar info@securenederland.nl met jouw CV en motivatie, en voor hoeveel uur per week je beschikbaar bent.