Over secure nederland

Werken aan en in
veiligheid

Van origine ligt ons hart bij de zorg. Door toenemende agressie en werkdruk in deze sector komt de kwaliteit van de zorg in het gedrang. Het is dus noodzakelijk om de veiligheid te vergroten, en het vertrouwen terug te krijgen in een fijne werkomgeving. Secure Nederland ontzorgt de zorg door veiligheid te bieden. 

Secure Nederland is ontstaan door persoonlijke ondervindingen en observatie na jarenlange ervaring in de zorg, met name in de huisartsen(spoedzorg). Het gevoel van veiligheid was op vele momenten gering, en het kwam aan op het zorgpersoneel zelf om de situatie op te lossen. Dit moest anders.

In 2019 ontstond er een partnerschap tussen Jurgen Rens, bestuurder en ervaringsdeskundige in de zorg, Cliffton Plet, beveiligingsdeskundige en triagist en Linda Korver, (online) marcom specialist en ondernemer. Door onze verschillende ervaringen en overtuiging dat veiligheid te allen tijde gewaarborgd dient te worden, juist in de zorgsector, ontstond er een synergie, welke wij dagelijks overbrengen naar onze mensen.  

Bedrijfskennis

Onze gebundelde Expertise

  • Management in de Spoedzorg
  • Doceren Medische Methodieken
  • Management in Beveiliging
waar staan en gaan wij voor

Onze Missie

Leider in het leveren van betrouwbare beveiligingsdiensten waar de kwaliteit van het leveren van zorg altijd voorop staat, door samenwerking en gedegen kennis van zorgmethodieken.

Wie wij zijn

Secure Nederland Partners

Jurgen Rens

Algemeen Directeur

Clifton Plet

Operationeel Directeur

Linda Korver

Manager Marketing & Communicatie